SPAR 70% PÅ DIN DRØMME REJSE

Amazing Chuck&Cherry

Igår var jeg forbi Chuck&Cherry, med min dejlige veninde Julie. Chuck&Cherry er den lækreste frozen yoghurt bar, som ligger på vesterbrogade. Der er simpelthent så fint derinde! Elsker stilen! Jeg har før været på det der hedder My Fro Yo Cup, men blev lige skuffet hver gang! Jeg synes virkelig at det er dårligt derinde, både deres ‘drys’ og isen, og stilen derinde. Det minder mig om et legeland i IKEA eller sådan noget i den dur. Så jeg blev virkelig overrasket igår, over hvor lækkert det er hos Chuck&Cherry. Der faldt bare MEGET mere i min smag! Mmh

IMG_1525.JPG

IMG_1523.JPG

Granatæble, Natural, Hvid chokolade, Jordbær, Vanilje

IMG_1524.JPG

IMG_1521.JPG

IMG_1522.JPG

Og så bare personalet bare SÅ søde og imødekommende!

IMG_1323.PNG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 70% PÅ DIN DRØMME REJSE