NEW IN

NEW HAIR

Igår var jeg hos min fantastisk dygtige frisør i kongestolen, jeg havde virkelig brug for noget nyt! Så der skulle ske nye forandringer! Jeg elsker at få gjort noget nyt ved mit hår, men henover forår og sommer, har jeg bare holdt den samme farve, da jeg var blevet ret glad for den. – men nu havde jeg haft den få længe, så nyt nyt nyt! 😀

IMG_1992.JPG

IMG_1993.JPG

IMG_1980.JPG

Før var jeg temmelig blond, men fik igår en massere mørkere striber i, så jeg er blevet brunhåret! Jeg er så glad for resultatet og elsker det! Nu tænker jeg at holde denne farve i et godt stykke tid! TUSIND tak til min fantastiske Christina, som har gjort det endnu engang!!??

For hår og produktinspiration, følg Kongestolen på instagram HER

LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN