BACK TO SCHOOL

TODAYS + IM BACK ON YOUR TV SCREEN!

Hi there<3

melanie1

Jeg har en glædelig nyhed at dele med jer! – Jeg er snart tilbage på din tv skærm!(but not in the way you think!) – På torsdag kl.12.34, gæster jeg nemlig TV2 Lorry som ‘Ugens Blogger’. Det er mig en stor ære og jeg glæder mig helt vildt meget! Men jeg er også virkelig spændt og hammer nervøs. Jeg har faktisk ikke selv set tidligere udesendelser med andre bloggere før, så jeg aner ikke rigtig hvad jeg kan forvente at få stillet af spørgsmål – jeg er bange for at svare forkert! Men kan man det? – i guess not. Puuuuuuh. Det hele skal nok gå, just keep calm! Jeg skal nok holde jer updated, så i ikke går glip af det! – Det er jo takket være jer! <3 MWAAH!

blog12

blog3

blog11

//JEANS: Creme Fraiche//OFF-SHOULDER TOP: HER//WOOLEN COAT: HER//HEELS: ZARA//UR:HER

LOVE M

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO SCHOOL