FABULOUS BY GUSTAV REKLAMEFILM

ELF-ACADEMY | FIRST DAY

Igår var min allerførste dag tilbage på skolebænken og første dag på det fantastiske ! Den dag som jeg nok mere eller mindre har glædet mig til hele mit liv! Lige så længe jeg kan huske! Jeg har altid ELSKET at lege med makeup og ‘dulle’ mig op, dermed også på veninder. Jeg har altid haft et meget brændende hjerte for makeup og beautybranchen, men fik at vide i en tidlig alder, at det var en umulig branche! – så jeg slog det ud af hovedet igen. Indtil det for et års tid siden gik op for mig, at hvis dette var min største drøm skulle jeg da bare gøre det! og uanset hvordan det ville gå, skulle det nok lykkedes mig! Og så var det at jeg fik muligheden for at starte på dette fantastiske .

Hvorfor lige elf-academy?
– Jeg har valgt , da jeg virkelig ønsker at kunne ALT hvad en makeup-artist har brug for at kunne. Og det er altså alt fra makeup – hår – total styling og photoshoots. På de fleste makeup-artist uddannelser, lære man kun et par basale ting indefor makeup, hvorimod at du her ligesom får hele pakken, både så du ved hvordan du selv skal repræsentere dig selv, men også hvordan du skal håndtere et photoshoot. Der er bare SÅ mange fantastiske lektioner på elf academy, hvilket er grunden til at jeg specifikt har valgt dét og ikke mindst fordi jeg er KÆMPE fan af deres lækre produkter!! Du kan se alle lektionerne på elf-academy

IMG_4701IMG_4703IMG_4699IMG_4713IMG_4725IMG_4734IMG_4737

LOVE M

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FABULOUS BY GUSTAV REKLAMEFILM