ELF-ACADEMY | FIRST DAY

SHOPPING

I weekenden tog min vidunderlige kæreste mig med på en shoppingtur til Malmø! – He knows what i want! Dog fandt jeg faktisk kun et par hvide jeans og en sort t-shirt deroppe, så vi tog tilbage til Kbh – for jeg var på ingen måder færdig med at shoppe! Jeg fandt en masse andre lækre ting i fields, åh jeg elsker det hele!! Det var så dejligt at blive forkælet – tak skat!??
Og så lige en lille fail! Jeg skulle bestille den her populære sports-bh fra Calvin Klein inde på Nelly.com, og bestilte så den der hed ‘bikini’ – som jeg bare gik ud fra måtte være toppen. Og det skal lige siges at jeg har glædet mig SÅ meget til at få den!! Den kom så ind ad døren idag og i det jeg bare står og kigger på den i emballagen, kan jeg bare se at den er hel gal. Så har jeg f***ing bestilt et par trusser! Oh Jesus!! Og så har de selvfølgelig ikke overdel derinde ;'( er der nogle der har nogen idé om hvor i Kbh man kan få fingrene i den? Og nogle der er interesserede i et par Calvins i str xs? 😀

IMG_2296.JPG

IMG_2297.JPG

IMG_2295.JPG

IMG_2294-0.JPG

LOVE M

4 kommentarer

 • Sandra

  Hej Melanie. Nu ved jeg ikke, om du allerede har fået fingre i CK-overdelen? Men ellers plejer de at have den i Magasin – den er også her på deres HP

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Melanie. Nu ved jeg ikke, om du allerede har fået fingre i CK-overdelen? Men ellers plejer de at have den i Magasin – den er også her på deres HP

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Kæft, jeg har lige oplevet det samme med Nelly. Troede jeg fik toppen i hvid, men nej, jeg er nu indehaver af endnu et på trusser – troede det var mig der var gal på den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Kæft, jeg har lige oplevet det samme med Nelly. Troede jeg fik toppen i hvid, men nej, jeg er nu indehaver af endnu et på trusser – troede det var mig der var gal på den..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELF-ACADEMY | FIRST DAY