YESTERDAYS

BEAUTY ACADEMY | MINERAL MAKEUP

Så er min første uge på det fantastiske Beauty Academy gået. Jeg har beskrevet det, som værende en af de bedste uger i mit liv! Og det er det virkelig! Det er min allerstørste drøm der er gået i opfyldelse og det er bare en helt ubeskrivelig følelse! – og så forgår den under de mest fantastiske forhold! Hele min første uge på Beauty Academy har været et rent eventyr. I sidste uge arbejdede vi bla. med mineral makeup, hvor jeg kreerede dette look, på smukke Bina.

IMG_4750IMG_4758IMG_4780mineral11eyesPicMonkey Collage

Kunne du også tænke dig at starte på makeup uddannelsen på Beauty Academy? Der starter nye hold allerede mandag d.24/11. Du kan få uddannelse fra 3.666,- om måneden. Læs mere HER.

LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAYS