HI FEATHERS

HEY RED

Okay, jeg havde virkelig lyst til at prøve noget nyt! Efter at jeg virkelig er begyndt i det kreative fag – får man virkelig lyst til at prøve alt muligt! (nu forstår jeg frisørerne!). Denne gang var jeg ude i at prøve en meget dyb rød farve, men da jeg altså ikke er modig alligevel, valgte jeg denne fantastiske løsning, en color bomb fra Milk_Shake. Altså hvis jeg fortryder, bliver den altså vasket ud med tiden.

IMG_3051.JPG

Jeg har virkelig glædet mig i flere dage til at skulle prøve det her af! – og man må sige at det er ret vildt så meget mit hår har tager imod!! Jeg skal lige vende mig til farven :D. Jeg ville gerne have haft den mørkere, men der kan man jo altid gå ind og opbygge farven ved at give den en omgang mere. But i kinda like it anyway!

IMG_3061.JPG

IMG_3060.JPG

Color bomb fra Milk_Shake er fantastisk nem og have med at gøre og så efterlader den håret blødt og lækkert! – im in love! Og så er farveudvalget stort! For at høre nærmere om color bombs, eller finde forhandler, skriv til Milk_Shake Danmark du kan også følge dem på instagram for at se deres udvalg eller for inspiration HER.

4 kommentarer

 • Jeannette

  Det dummeste man kan er at farve det rødt, det røde skær er så svært at få væk igen. hvis ikke umuligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Det dummeste man kan er at farve det rødt, det røde skær er så svært at få væk igen. hvis ikke umuligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Hey, har du evt. et link til hvor man kan købe dette produkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Hey, har du evt. et link til hvor man kan købe dette produkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HI FEATHERS