HEY RED

BAROQUE

Den første tidsperiode vi skulle igennem på Beauty Academy CPH i denne uge, var 1700 tallets barok. Eeeeelsker den måde de bare overdrev alt på den gang! Nogle af jer har måske set filmen Marie Antoinette med Kirsten Dunst i hovedrollen? Der blev virkelig ikke sparet på nogen som helst form for acc. og håret var sky high, og med en MASSE dimser og tingeltangel i håret. Vi skulle lave en nyfortolkning af barokken – and i came up with this. Jeg forestillede mig lidt en ‘vinter-udgave’.

bina1bina3bina4bina6bina2

Jeg er SÅ glad for at gå på Beauty Academy CPH. Jeg har lært så mange ting og fantastisk gode teknikker, kan slet ikke vente med at komme ud i den store verden og gøre den endnu smukkere! Der er stadig få pladser tilbage på uddannelsen, med holdstart d.24 november.
For at gøre det hele lidt mere afordable for dig, kan du dele din betaling op i op til et år. Book din plads nu og få udlevet din drøm, ligesom jeg?? Book din plads HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEY RED