BOMBASTIC FLOWER HAIR

NAIL IT | BEAUTY ACADEMY CPH

Idag er jeg gået ind i min anden sidste uge på Beauty academy CPH . – Nu begynder vi virkelig at nærme os slutningen på vores akademi ophold. Im so anxious!
Glæder mig da til at komme ud i verden og udvikle mig i mit fag og få en masse erfaring og inspo, men jeg elsker nu også at være på akademiet!

Idag har vi haft en negle dag, hvor vi har haft besøg af danmarks mester Paw – som er fantastisk dygtig til alt det med negle og især den franske manicure. Det har bare været noget helt nyt og meget lærerigt! En ting der bliver gået meget op på akademiet er, at man har lookforståelse, at man ved hvordan man skal sætte tingene sammen. Derfor er det også en fantastisk fordel som makeup artist, lige at kunne ligge en lækker lak, evt. til at smykke shoot. – But of corse its gotta look expensive! Derudover lærte vi også at lave enkelte og nemme måder, hvor på du kan lave lækre negle designs på!
Det har været vildt fedt at lære en masse nye ting igen idag, udfolde sine kreative horisont og ikke mindst kunne føje mere til cv’et. Jeg elsker at lære nye ting!

nails4

nails5
negle1nails2

Går du også med en drøm om at blive makeup artist? Realiser din drøm nu – på danmarks bedste og mest lærerige (in my opinion) med de bedste læremestre og gæstelærer Beauty Academy CPHo. Der er stadig få pladser tilbage på næste hold som start d.24 November. Tilmeld dig her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOMBASTIC FLOWER HAIR