RED CARPET LOOK

SLIPPERS & COFFEE

IMG_3900.JPG

Hi sweeties<3
Idag skal jeg først møde sent på arbejde, så jeg har hele dagen herhjemme for mig selv. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft en dag hvor jeg bare har kunnet slappe af og lave ingenting. But it feels good!

Derudover går jeg jo også med en masse ideer og projekter, som jeg skal have struktureret! Exciting!! Fredag, for en uge siden, afsluttede jeg min uddannelse som makeup artist inde på Beauty Academy DK, og har siden hen fået den kæmpe ære at blive Junior Academy Assistent! – så der kommer til at ske en MASSE spændene ting i den kommende tid!!

Jeg glæder mig helt vildt til imorgen, der skal jeg ind og have overrakt mit endelige certifikat og udmærkelser, og så får jeg mit afgørende billede fra mit afslutningsprojekt. – And of corse the bubbles and cupcakes!

Og nårh! Så har jeg fået mit et par sutsko! – kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft sådan et par, men nej hvor er de uundværlige!

A little about the time that passed??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED CARPET LOOK