FEATHER & LACE

CHRISTMAS PRESENT TIME

Hi sweeties!
Først vil jeg lige ønske jer alle en rigtig god 1 December! – Jeg elsker julen og alt hvad der har med den at gøre! Really. Men julegaver… Det er jeg virkelig dårlig til. Jeg plejer altid at lade min søster styre hele det show! But aparently she got her own life now :D, så nu må jeg selv tage hånd om det! Goooosh. Og jeg er typen der gerne køber resten af gaverne på juleaftenens dag.. What can i say. Hihi. Men så er der altså heller ikke noget mere lækkert, end at kunne bestille sine julegaver på nettet! Og så hvis man ovenikøbet kan bestille alt på samme site! Chanti.dk er Danmarks største smykke site, som har kæmpe udvalg af alle slags smykker/ure i alle prisklasser!
Derudover er de enormt dygtige med deres hurtige levering(jeg har altid min vare dagen efter bestilling) – dette er en kæmpe fordel, hvis man lige som mig altid er lidt sent ude. De pakker også altid dine smykker smukt ind og så har de returret helt ind til 10 januar 2015.

IMG_4102.JPG

IMG_4105.JPG

Jeg har fornyeligt fået øjnene op for en fantastisk smykkemager, Frk. Lisberg smykker. Det eneste jeg kan sige om disse smykker er; They look like a million! Jeg havde svært ved hvilke smykker jeg skulle vælge, da jeg virkelig har forelsket mig i alle! Aaaw! Are’nt they pretty?
Se alle Chantis øreringe, og find dem der skal på dín ønskeliste<3

IMG_4103.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEATHER & LACE