THE JUMPSUIT

HOW MONDAY WOULD LOOK LIKE

10937795_10205183735648589_1155835182_n
PicMonkey Collage

– This is how my mondays would look like, hvis det ikke også var fordi at jeg lige er blevet ramt af en omgang influenza.. Men den tur skal vi åbenbart alle igennem på denne tid af året, det kommer bare altid på de mest ubelejelige tidspunkter. Im so sorry at der har været SÅ stille på bloggen, men det bliver der heldigvis lavet om på nu, håber i alle er kommet godt ind i det nye år og at i stadig følger lidt med på bloggen eller mine andre sociale medier. Btw er min lækre tan fra Signe Heindorf Clinique – Fake it till you make it baby!

//Back Hollow Wing T-shirt: Her//Slippers: Kvickly//

2 kommentarer

  • fashion

    These significant waisted jeans may be acquired in both a skinny leg as well as a large leg variation. You may provide the credit for those drastic enhancements made on men’s way, from the 1970’s to the 1980s, to one of the most popular sitcoms times – ‘Miami Vice’. Correct Religion Clothing provides you a prospect to express your individuality and look seriously superior as you do so.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • fashion

    These significant waisted jeans may be acquired in both a skinny leg as well as a large leg variation. You may provide the credit for those drastic enhancements made on men’s way, from the 1970’s to the 1980s, to one of the most popular sitcoms times – ‘Miami Vice’. Correct Religion Clothing provides you a prospect to express your individuality and look seriously superior as you do so.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE JUMPSUIT