PINK JACKET

MINIMALISME

IMG_4848.JPG

IMG_4847.JPG

IMG_4846.JPG

Jeg elsker en minimalistisk stil med små twists, derfor er disse også nogle af mine yndlings smykker for tiden! Mine ringe som jeg fik i fødselsdagsgave af Jane Kønig, kan både bruges til at pifte et roligt outfit op, men også tilføje noget råt! Jeg bærer begge på samme finger.
Min smukke halskæde fra Jewelry & Love, kan omvendt bruges til at tilføje noget lidt ekstra femininitet, men også bare tilføje lidt ekstra detalje. Du kan shoppe halskæden HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK JACKET