NYX FAVES

MARC JACOBS BEAUTY

IMG_1269IMG_1275IMG_1279IMG_1282

Gotta love my job!! I sidste uge var jeg på et vanvittigt fedt & inspirerende kursus med Marc Jacobs Beauty! Der kommer SÅ mange vanvittigt fede produkter, youre going to die!! Jeg tror at deres contouring palettes, pensler & øjenskygger er noget af det jeg glæder mig allermest til!
Derudover er designet på produkterne & emballagen virkelig lækkert & eksklusivt. Som en lille gestus fik jeg denne ‘Magic Marc’er’ i blacqer (som virkelig er det sorteste sort, sorte end andre ultra Black prdoukter fra bla. MUFE, Chanel etc.) & ‘O’mega lash’ mascara, som giver fantastisk volumen også i farven blacquer.

Alle produkterne skulle gerne lande i Sephora i starten af Maj.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYX FAVES