THE BALM | NUDE TUDE

REAL TECHNIQUES | Better than the Beauty Blender

Jeg er SÅ glad for mine Real Techniques produkter, de er fantastiske!

I kender nok alle til den populære Beauty Blender, som skulle være det bedste makeup redskab til at blende og påføre Foundation med(synes ærligt den er en del opreklameret). – Jeg er enormt glad for min Miracle Complexion Sponge, da den også har denne flade side, som er rigtig godt til at skabe kontur rundt om næsen og øjnene (den har altså lidt flere fordele end beauty blenderen) – og jeg er heller ikke den eneste som er en del mere begejstret for Real Techniques.

sponge

Min absolut yndlings pensel til at påføre Foundation med er Expert Face Brush, og det har det været længe. Med denne undgår jeg streger rundt i ansigtet og opnår en perfekt finish.

IMG_1305IMG_1307

Og sidste men ikke mindst har jeg lige modtaget dette Starter Set som er perfekt til alle som er på udkig efter et start sæt til deres øjenmakeup, det indeholder alt hvad man har brug for og er super praktisk! Derudover er den også bare perfekt til alle andre, som lige ønsker lidt ekstra til samlingen (That would be me).

IMG_1310

2 kommentarer

  • recreationalweedseattle.com

    Exactly what do cannabinoids carry out in cannabis plants?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • recreationalweedseattle.com

    Exactly what do cannabinoids carry out in cannabis plants?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BALM | NUDE TUDE