ADIDAS SPORTS BH 100KR

SATURDAY ESSENTIALS

   

  

  

 

De perfekte night-out essentials!

Jeg har lige blandede følelser for Black Orchid Tom Ford. Jeg tror egentlig lidt at enten så elsker man den eller også hader man den. Jeg ligger dog alligevel lidt midt imellem. Duften er meget intens og speciel, men noget ved den gør den yderst forførende!! Black Orchid er en opulent, klassisk duft med topnoter af franske jasmin, sort trøffel, ylang-ylang, solbær og citrus.(duften kan desværre ikke forhandles i DK)

Soft matte lip cream er et af mine yndlings produkter fra NYX. Jeg elsker matte læber, og dette produkt tørre ikke min læber ud på nogen måde, i forhold til mange andre matte læbeprodukter. Farven er også en ultimativ favorit, når vi er i den røde farveskala. Produktet kan købes HER.

Have a wonderful night-out<3

Og husk at hente danmarks bedste gå-i-byen app hvis du skal ud iaften. Hent appen HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS SPORTS BH 100KR