WEDENSDAY ESSENTIALS

TWISTED MERMAID

image

image

image

//Eyeshadow Base: MUFE//Eyeshadows: MUFE//Waterproof kohl liners: Sephora//Graphic Liner: MUFE//Mascara: Chanel ‘inimitable’/Lips: Melted ‘Sugar’ Too Faced//Foundation: MUFE HD//Bronzer: ‘Milk Chocolate Soleil’ Too Faced//Nails: Depend 7Days//

4 kommentarer

 • Itsmemelaniedk

  Kære Sanne. Beklager virkelig det sene svar. Jeg har 3 forskellige liners på. Inderst i øjenkrogen har jeg 28 Baby Blues, så har jeg 23 Summer Cruise og yderst har jeg 24 Surfer Babe. Rigtig glædelig jul. Kh <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Kære Sanne. Beklager virkelig det sene svar. Jeg har 3 forskellige liners på. Inderst i øjenkrogen har jeg 28 Baby Blues, så har jeg 23 Summer Cruise og yderst har jeg 24 Surfer Babe. Rigtig glædelig jul. Kh <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej Melanie- super fed øjemakeup hvilken har du brugt til at lægge den blå linier under øjet? ⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej Melanie- super fed øjemakeup hvilken har du brugt til at lægge den blå linier under øjet? ⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEDENSDAY ESSENTIALS