GOODIEBOX | BEACH BABE

THE SAILOR JACKET

image

image

Jeg er så glad for min nye sailor blazer, den går godt til næsten alt og er perfekt at have med til de lune sommeraftener. Jeg har købt den i SODA på købmagergade (strøget), de har crazy udsalg ligenu (dog ikke denne), så det er helt klart et kig forbi værd. Find din nærmeste SODA forhandler HER.

4 kommentarer

 • Blerta

  Hej Melanie Jeg håber du har det godt. Tusind tak for hjælpen og endnu mere tak for den oprigtige snak, jeg følte vi havde. Husk de ord jeg fortalte dig. Jeg viste dig en form for skønhed, som jeg tror mange mennesker ikke viser dig. Har spændt ventet på et nyt indlæg. Jeg håber ikke mine ord har været forgæves. Nu gør jeg mig lækker og skal ud og synge kor – den står på krøller, flydende eyeliner og sommervarme. Knuss

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blerta

  Hej Melanie Jeg håber du har det godt. Tusind tak for hjælpen og endnu mere tak for den oprigtige snak, jeg følte vi havde. Husk de ord jeg fortalte dig. Jeg viste dig en form for skønhed, som jeg tror mange mennesker ikke viser dig. Har spændt ventet på et nyt indlæg. Jeg håber ikke mine ord har været forgæves. Nu gør jeg mig lækker og skal ud og synge kor – den står på krøller, flydende eyeliner og sommervarme. Knuss

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blerta

  Hej Melanie Jeg håber du kan huske mine ord fra Sephora? Jeg ønsker dig oprigtigt alt det bedste livet kan tilbyde – men for at nyde livet, må man først finde en kærlighed til sig selv. Jeg kæmper med det hver dag. Synes sgu ikke det er nemt – og fuck hvad andre tænker. Vær en superkvinde, og livet vil tilsmile dig. Tusind tak for den oprigtige snak vi havde (følte jeg i hvert fald). Btw flot jakke. Knuss – pigen som havde brug for makeuphjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blerta

  Hej Melanie Jeg håber du kan huske mine ord fra Sephora? Jeg ønsker dig oprigtigt alt det bedste livet kan tilbyde – men for at nyde livet, må man først finde en kærlighed til sig selv. Jeg kæmper med det hver dag. Synes sgu ikke det er nemt – og fuck hvad andre tænker. Vær en superkvinde, og livet vil tilsmile dig. Tusind tak for den oprigtige snak vi havde (følte jeg i hvert fald). Btw flot jakke. Knuss – pigen som havde brug for makeuphjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX | BEACH BABE