NEW IN | GUESS SUNNIES

image

image

image

image

Jeg har lige fået de her smukke smukke Guess Sunnies ind af døren. Jeg har virkelig manglet et par ordenlige solbriller, og er derfor også gået lidt efter noget jeg kan bruge til alt. Det jeg virkelig faldt for ved disse Guess solbriller var det helt enkle aviator design, det nude stel og det ‘spejl reflekterende’ glas (hvilket er meget svært at tage billeder af uden man selv sidder i glasset!). Jeg har købt dem på sunglassesshop.dk, der er altid 1 års garanti på brillerne og så har de bare enormt god og hurtig service og virkelig mange lækre solbriller!?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOHEMIAN DRESS