MY TINY OFFICE

ORLANDO

IMG_3621_Fotor
IMG_3632_Fotor_FotorIMG_3657_FotorIMG_3677_FotorIMG_3737_Fotor

Jeg har faktisk planlagt mine ferie indlæg i en lidt mærkelig rækkefølge, da vi faktisk startede med at være i Orlando. Jeg tror bare jeg var rigtig ivrig efter at vise nogle af de smukkeste steder vi var, først.

Men anyways så var vi i Orlando først, hvor vi vidst var i ca. 5 dage inden vi kørte videre til Fort Myers. Orlando var en by med masser af parker og oplevelser samt mange store og sjove bygninger. Det hele virkede meget sådan ?masseproduktions?-agtigt, hvis det giver nogen mening? – jeg synes det var svært at finde små hyggelige restauranter fordi alt skulle være så stort – maden var dog rigtig lækker skal jeg lige påpege.

Vi brugte nok de fleste dage i Orlando på at besøge de forskellige outlets og malls og så slappede vi af ved poolen. Vi fik ikke rigtig besøgt nogle af parkerne, udover Madam Tassauds (som i kan se på billedet med Oprah) som var rigtig sjovt. Har altid godt kunnet tænke mig at komme på sådan et voks museum.

Hvis vi skal til Orlando en anden gang skal det kun være for at besøge sådan noget som Universal, Disney World etc. og de forskellige outlets. Ellers var det ikke lige en by for os, men den er derimod nok en af de mest familie venlige byer vi var i, i og med at der var så meget at opleve og de fleste mad steder var med kæmpe buffeter til billige penge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY TINY OFFICE