GET YOUR EYES UP FOR MAKIASH

DRESSED IN FALL

IMG_5000_FotorIMG_5043_FotorIMG_5063_FotorIMG_5041_FotorIMG_5025_FotorIMG_5031_Fotor

Kald mig bare granny, men en ting jeg synes har været virkelig flot at komme hjem til er naturen. Når man har været væk lægger man virkelig meget mærke til det synes jeg og på en helt anden måde. Jeg tror at efterår er en af mine nye favorit årstider, det er SÅ smukt med alle de forskellige farver på træerne og jeg synes dette outfit var meget passende i farverne (skoene er måske lidt kolde irl) 😀 – men det ser jo bedre ud på billeder.

En anden ting der er lidt sjovt ved dette outfit er jakken. Jeg ved ikke om i genkender den? men jeg købte den faktisk på en af mine blog favoritters tictail, Sandra Willer da jeg totalt forelskede mig i den efter jeg havde set hendes outfit billeder med den – fedt at man kan bruge hinandens tøj på den måde og kreere andre looks.

Jeg elsker fur og læder og jeg kommer til at bruge en masse af det efterår/vinter i år, hvad er dit favorit efterårs item/items?

//RØD FUR JAKKE: Købt på Sandra Willers tictail//LÆDER TOP: ZARA//JEANS: Levi’s//STILETTER: Charlotte Russe//BAG: Lauren by Ralph Lauren//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET YOUR EYES UP FOR MAKIASH