THE LITTLE RED ONE FOR LESS THAN 200

VIND SMASHBOX TIL EN VÆRDI AF 1395,-

IMG_5439_FotorIMG_5473_Fotorprimecontourfullexp

Tilmeld dig smashbox nyhedsbrev for at vinde dette kit HER

Jeg har været så spændt på at prøve disse produkter fra smashbox, da jeg altid har hørt så meget godt om deres produkter, men aldrig fået mulighed for at afprøve dem. Glæder mig især til at prøve deres primers, contourkit og øjenskygge paletten.

Ligenu har du mulighed for at vinde dette ultimative makeup kit fra smashbox til en værdi af 1395kr, så du kan være klare til alle årets kommende festligheder & you should never turn down on your makeup-gear! – Brug makeuppen som din accessories til dit outfit!

Jeg helt vild med dette kit, da det virkelig indebærer alt du behøver for et party og hverdags look. Og så elsker jeg paletter. Det er også langt nemmere at have med sig rundt og jeg elsker at have en masse muligheder, når jeg skal være kreativ! – Dette lækre kit kan blive dit!

Alt du skal gøre for at vinde dette kit er at tilmelde dig smashbox nyhedsbrev HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE LITTLE RED ONE FOR LESS THAN 200