COCO CAY

GET YOURSELF SOMETHING GOOD

IMG_5575_Fotor

IMG_5591_Fotor

IMG_5562_Fotor

Jeg ved godt at man skal spare på pengene i julemåneden, men man skal vel også give sig selv en lille treat for at have arbejdet så hårdt hele året for at spare sammen til julegaverne :D. Jeg har fået et kæmpe crush på smykkedesigner Sif Jakobs, hendes smykker er så flotte. Jeg har forkælet mig selv med dette smukke armbånd, som jeg har bestilt hos Chanti. Jeg har faktisk enormt svært både ved at vælge smykker, og gå med dem. Jeg kan vitterligt sidde og kigge i flere timer uden at beslutte mig, synes at noget af det sværeste er at style smykker. – Men når det er sagt, så får man bare den der nogle gange, hvor man bare falder fuldstændig pladask for et smykke. Det gjorde jeg virkelig med mit armbånd fra Sif Jakobs, Chanti.
Se hvordan jeg har stylet mit armbånd her

Jeg bestiller altid mine smykker hos Chanti, da jeg ved at jeg er sikret en god service og så har de så mange flotte smykker samlet ét sted.
Hvis du skal bestille nogle smykker til julegaver vil jeg varmt anbefale Chanti, grundet servicen og den hurtige levering.

Bestil dine julegaver her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCO CAY