MARIA NILA

JUSTFAB BLACKS

IMG_5890_FotorIMG_5893_FotorIMG_5905_FotorIMG_5903IMG_5912_Fotor

Det er på tide med en ny lille julekonkurrence til mine kære læsere, så i måske kan nå at få lidt ekstra julegaver med i år. I har nemlig mulighed for at vinde et par valgfrie sko fra JustFab.dk. Jeg er HELT vild med JustFab de har så mange fede produkter, og gør det super nemt for dig at finde de ting der er lige dig! Det er virkelig shoe-heaven!

Jeg har postet nogle billeder af mine yndlings sorte sko derinde fra. Lidt til enhver lejlighed! Og som i kan se er jeg helt pjattet med lace ups, det er såååå fint. Mit næste køb skal nok være RAVEA i Taupe, de er virkelig fine.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at like min FB side HER og skrive en kommentar til indlægget med din sko str. Good Luck
Vinderen bliver trukket d24 December.

VIND ET FULDT MAKEUP KIT FRA SMASHBOX HER

38 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARIA NILA