VINDEREN AF KÆMPE BEAUTY GIVEAWAY

DIY GLITTER CHAMPAGNE GLASSES

IMG_6030_FotorIMG_6026_FotorIMG_6031_Fotor

Mange af jer har spurgt ind til disse glas efter jeg viste dem frem i mit . Glassene er faktisk nogle jeg mere eller mindre selv har kreeret. Jeg brugte en pensel og malede vippelim på stilken og foden af glassset. Herefter påførte jeg løs glimmer ovenpå limen. Jeg elsker dem. Synes de blev så fine! det er absolut ikke sidste gang at jeg har leget med det.

Glassene er bare købt i Bilka til 5kr stk. Det løse glimmer er fra Makeup Forever, men kan ikke købes i Danmark. – Ville dog anbefale at man så går i panduro hoppy, de har sikkert tonsvis af sådan noget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF KÆMPE BEAUTY GIVEAWAY