TIME TO TALK TRUTH /PART2

SATURDAY STROLL

IMG_1743 IMG_1763IMG_1755IMG_1766

Fotograf: Vita Korsgaard

Hi loves?

Så blev det lørdag og snart enden på endnu en uge, som jeg desværre tilbragte med en masse sygdom – which we probably all are at the moment.

Jeg fik tidligt fri idag og er taget hjem til min bedste veninde for at hygge. Det er alt for længe siden at jeg har set hende og vi har så meget catch ud to do. Vi har lidt overvejet at tage ind til byen og få en cocktail senere, men jeg skal tidligt på arbejde imorgen so we will see.

Jeg er vildt glad for min army grønne jakke som jeg faktisk fik helt tilbage i sommers. Det er en overgangsjakke, så lige på nippet til at være for kold lidt endnu! Glæder mig så meget til forår og ikke mindst sommer, føler det har været koldt alt for længe nu.

Hav en skøn weekend lovers!

I’m Wearing:

Jacket: here

T-Shirt: Gina Tricot

Pants: here

Heels:here

Bracelet: here

Earrings: here

Sunnies: SIX Accessories

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIME TO TALK TRUTH /PART2