DINNER & DRINKS W A SINGLE GIRL

BROWS ON FLEEK

LrMobile1102-2016-09344277015943078LrMobile1802-2016-061446249721976411

Det er faktisk første gang jeg har prøvet produkterne fra EYLURE og jeg er ellevild med dem og deres retro design.

Permanent Tint

– Jeg er begyndt at passe mine bryn selv (har endelig lært ikke at fucke dem op), og én ting er at de er i fin form, men de skal også være i fin farve! Selvom at jeg er mørkhåret af natur, er mine bryn ret lyse iforholdet. Jeg farvede dem sidst med permanent tint fra eylure, og synes det var vildt nemt at have med at gøre og så skal det kun sidde i et par minutter. Jeg kan godt lide at jeg ikke skal sidde og vente på noget, er så utålmodig! Hehe

Tweezer

– Har faktisk manglet en god pincet længe, for af en eller anden grund er det en af de ting jeg altid smider væk. Denne pincet er virkelig rar at arbejde med, for den tager virkelig fast og fanger alle hår. – kammen i den anden ende er super god at bruge både til at børste brynene men også til at holde hårene oppe med,  hvis de lige skal studses lidt.

Brow Pen

– Jeg har i et stykke tid nu brugt en blyant til at tegne mine bryn op med (det kommer meget i perioder hvad jeg bruger) og er blevet enormt glad for min brow pencil fra eylure. Jeg er vild med konsistensen i blyanten som er sådan lidt pudret i det – hader når de er fedtet. Det lægger sig ikke pænt i hårene. Derudover har den en spoiler i den anden ende – det er rart lige at kunne vende blyanten om for at børste brynene og tone farven ud.

Brow Gel

– Jeg bruger altid en transparent brow gel når jeg har tegnet mine bryn op, for at de holder sig i den form jeg gerne vil have dem. Her bruger jeg også den fra eylure, som har en rigtig fin str til kosmetikpungen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DINNER & DRINKS W A SINGLE GIRL