BROWS ON FLEEK

EASTER GIVEAWAY – EYLURE FAVORITES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3

Det er længe siden at jeg har haft en konkurrence på bloggen, så tænkte det var tid igen og en oplagt højtid til at forkæle mine læsere. Eftersom jeg snakkede om min begejstring for Eylures brynprodukter i et tidligere indlæg og er mindst ligeså stor fan af deres superfine vipper, synes jeg at det kunne være fint at i i konkurrencen har mulighed for at vinde en samling af nogle af mine favorit produkter fra Eylure. Pakken i kan vinde består af

1x Eylure vipper N031
1x Eylure vipper N116
1x Eylure vipper N143 (Mine yndlings!)
1x Eylure vipper N100
1x Eylure browkit
1x Eylure brow pencil (Min favorit til bryn)
1x Eylure brow tame & define wax

Der vil blive fundet 3 vindere og alt i skal gøre er at like min facebook-side og tagge en veninde i opslaget med dette indlæg på min facebook-side, som i vil dele denne lækre pakke med.

Håber i får en skøn påske med jeres nærmeste.

Vinderen trækkes d.1/4

2 kommentarer

  • Kitsa Maria

    Hej Melanie. Jeg vil SÅ gerne deltage i denne konkurrence, men jeg kan ikke kommentere på dit Facebook-opslag!! Jeg følger dig der inde, men jeg kan ikke tilføje dig som ven… Hva skal jeg gøre for at kunne kommentere opslaget og derved deltage i denne lækre konkurrence???? Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kitsa Maria

    Hej Melanie. Jeg vil SÅ gerne deltage i denne konkurrence, men jeg kan ikke kommentere på dit Facebook-opslag!! Jeg følger dig der inde, men jeg kan ikke tilføje dig som ven… Hva skal jeg gøre for at kunne kommentere opslaget og derved deltage i denne lækre konkurrence???? Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROWS ON FLEEK