WHEN BUYING SOMETHING YOU DREAMED ABOUT

DENIM ON DENIM

IMG_5290IMG_5332IMG_5385IMG_5354IMG_5297IMG_5412IMG_5396
Fotograf: Mathilde Boe

Hi loves.

Jeg håber i har haft en fantastisk påskeferie og nydt den med jeres nærmeste. Jeg har haft et par skønne dage på bornholm med Jacob og hans familie og herhjemme med Jacob alene, det har været så dejligt endelig at tilbringe noget tid sammen med ham og jeg savner ham allerede. I søndags var jeg ude og skyde outfit billeder med Mathilde Boe, og der blev virkelig en masse fede billeder, jeg glæder mig til at vise jer dem alle.

Her er et full denim look med et par nude heels, for at holde fokus på denim. Jeg er helt vild med outfittet, og tror faktisk at det er første gange jeg har ejet en denim skjorte – but about time! Jeg glæder mig til at lave fleres outfits med denim skjorten til jer, da den virkelig kan bruges på utallige fine måder! Jeg synes at denim on denim outfittet har et lidt casual look og derfor super fedt at have et par hæle på til.
Jeg er så heldig at have fri idag også, så jeg snupper lige en ekstra ferie dag! De næste to dage står på mine sidste dage i Sephora, hvilket jeg har det vildt underligt med, men jeg glæder mig sindssygt meget til at starte på nyt job fredag.

I’m Wearing:
Denim skjorte: H&M (similiar here)
Jeans: here
Heels: Steve Madden (similar here)
Sunnies: SIX Accessories

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN BUYING SOMETHING YOU DREAMED ABOUT