"PRETTY LINGERIE MAKES IT ALL BETTER"

LACES & TOGA PULLAS

IMG_5454IMG_5561IMG_5512IMG_5524IMG_5567IMG_5647 copyIMG_5574IMG_5637 copy

Fotograf: Mathilde Boe

God aften ladies?

Jeg håber i har det godt og nydt de sidste par dage hvor solen for alvor har vist sig, det har jeg ihvertfald i den grad! Er virkelig kommet i sommer-mode! haha. Jeg har den sidste uges tid haft fuldt fokus på mit nye arbejde og har derfor også været lidt fraværende her. Jeg er SÅ glad for mit nye arbejde og har længe gået og været lidt trist, og følte bare en øjeblikkelig ro og glæde efter første dag det nye sted – så jeg er overlykkelig! Der er ikke noget som at gå at have enormt mangel på overskud og være depri.

Jeg er glæder mig så meget til det for alvor bliver sommer og jeg satser på at den bliver meget varm, lang og solrig i år! dont you agree? Mit outfit her er en rigtig forårs look hvor jeg har blandet det rå med det feminine i form af blonder, spænder og læder – og i ved jeg elsker at blande de to stilarter! Det afspejler måske meget godt min personlighed, hehe. Og så har jeg selvfølgelig mine Toga Pulla støvler på, som jeg kommer til at bruge rigtig meget henover forår/sommer.

I’m Wearing:
Leather Jacket: VILA
Dress: MNG
Boots: Toga Pulla
Clutch: Balenciaga

4 kommentarer

 • http://www.blrimages.net/

  When I lowered the ram for Crashplan I definitely have had that problem. I think 150mb might be a bit too small. Crashplan seems to need more ram based on the amount of data you are backing up. If you only have a small or moderate amount of data, try 256 or 384 mb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://www.blrimages.net/

  When I lowered the ram for Crashplan I definitely have had that problem. I think 150mb might be a bit too small. Crashplan seems to need more ram based on the amount of data you are backing up. If you only have a small or moderate amount of data, try 256 or 384 mb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nona

  Nice list. May I add Wave Accounting to that? Though Wave is primarily a free online accounting program for small businesses, each Wave account has a Personal dashboard where you can track your household income and spending. And it’s totally free, too! You can connect your bank to Wave and transactions will come in auioamttcally, or if you prefer, you can upload electronic statements. Either option lets you skip manual entry of each receipt, so tracking your personal money is fast and easy.Thanks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nona

  Nice list. May I add Wave Accounting to that? Though Wave is primarily a free online accounting program for small businesses, each Wave account has a Personal dashboard where you can track your household income and spending. And it’s totally free, too! You can connect your bank to Wave and transactions will come in auioamttcally, or if you prefer, you can upload electronic statements. Either option lets you skip manual entry of each receipt, so tracking your personal money is fast and easy.Thanks!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"PRETTY LINGERIE MAKES IT ALL BETTER"