LACES & TOGA PULLAS

WEEKEND GETAWAY

Spaokt2014_8superior_2015_9YSB-creek-experience

Jeg glæder mig så meget til det bliver weekend, for så skal Jacob og jeg på weekend getaway til Sverige. Det er så sjældent at vi tager væk sammen i weekenderne, vi er for det meste bare hjemme og laver ting i kbh. Vi har heller ikke været i spa sammen, hvilket er lidt sjovt at tænke på når vi har været sammen i over 3 år, but we just never went there. Nu skal vi så til Ystad Sjaltsjöbad på lørdag og jeg kan ikke vente!! Jeg glæder mig både til 100% afslapning, men også til lidt kvalitetstid med Jacob da vi som sagt aldrig rigtig får gjort sådanne ting sammen. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om Ystad Sjaltsjöbad og vi bookede faktisk et ophold tilbage i September, men aflyste det så da vi alligevel synes det var presset nok når vi skulle til USA måneden efter. I januar (man skal virkelig være i god tid) bookede jeg dette ophold og jeg har bare glædet mig helt vildt, det har bare følt som evigheder til men nu er det på lørdag.

Vi har også booket ind til deres anerkendte The Creek Experience som skulle være helt fantastisk, hvor man skal igennem en masse forskellige spa oplevelser. Er der nogen af jer der har prøvet det før? Lørdag aften har vi bestilt bord på en af deres restauranter hvor vi skal have 3 retter lækker mad. ÅH jeg kan ikke vente! Jeg glæder mig til at vise jer billeder og fortælle om min oplevelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LACES & TOGA PULLAS