THROWBACK USA 2015

GUCCI CAT EYE SUNGLASSES WITH METAL BAMBOO TEMPLES

IMG_7769_FotorIMG_7791_FotorIMG_7782_Fotor

Indlæg sponsoreret af Synoptik

Hej Ladies <3

Som i måske har bemærket på min IG, så har jeg fundet mig et par tro og følgesvend til denne sommer! Nemlig mine nye solbriller fra Gucci. Jeg plejer normalt at gå efter en mere firkantet form og så plejer jeg som regel at gå efter et save choise, altså sorte. Denne gang synes jeg at jeg skulle have noget helt nyt! Både farve og form. Jeg havde kigget lidt efter en cat eye form og faldt så for dette par som jeg synes er sååååå fine! og så elsker jeg deres signatur stel med bambussen. Jeg har faktisk haft et par Gucci solbriller før som også havde samme bambus stel, de var bare mat sort og mere firkantet. De er dog forsvundet på mystisk vis, hvilket er SÅ ærgerligt men typisk mig ikke at passe særlig godt på min ting, hehe. Jeg har allerede brugt mit nye par solbriller rigtig meget, endda så meget at man kan tyde ‘hvide’ mærker rundt om mine øjne…… awkward, jeg ligner en der har været på skiferie, haha.

Har i fundet jer et par favorit solbriller til sommeren?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THROWBACK USA 2015