GUCCI CAT EYE SUNGLASSES WITH METAL BAMBOO TEMPLES

THE CAMEL COAT

IMG_5750IMG_5828IMG_57949IMG4_r55750IMG_5799IMG_57949IMG_5867IMG4_r555750Fotograf: Mathilde Boe

Hej loves <3

Beklager mit lange fravær fra bloggen, men jeg har simpelthen været så uheldig at ligge med en maveinfluenza og alt hvad den indebærer næsten hele ugen, (passende emne til et ellers classy outfit). Men nu er jeg tilbage og RASK og hvor er det dejligt vejr idag, håber virkelig det fortsætter.

Jeg er så vild med de her billeder fra mit seneste outfitshoot med meget dygtige Mathilde Boe, jeg tror faktisk er det er de bedste outfitbilleder der er taget af mig til dags dato og så elsker jeg outfittet og min nye camel coat. Jeg er jo sådan en der ELSKER fund og det var denne jakke virkelig. Jeg købte den i Emporia hvor den var sat ned fra 1300 til 500 og så sparede jeg jo også kursen…. Ikke fordi det er meget, men det er da en lille smule! Hehe. Men den er virkelig en af de bedste fund jeg har gjort længe og jeg er så glad for den, og jo, så var der kun 1 tilbage – den passede mig utroligt nok og så ved man jo godt at det er ment to be. Hvad er jeres seneste favorit fund?

I’m wearing:
Coat: MNG
Denim shirt: H&M
Leather skirt: BIK BOK
Strappy sandals: here
Sunnies: Gucci (Synoptik)

2 kommentarer

  • nikoline

    Hvor ser du dog fantastisk ud! Er helt enig i, at det er et af dine bedste outfit posts.. keep up the good work! <3 TheNormcoreRebel

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikoline

    Hvor ser du dog fantastisk ud! Er helt enig i, at det er et af dine bedste outfit posts.. keep up the good work! <3 TheNormcoreRebel

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUCCI CAT EYE SUNGLASSES WITH METAL BAMBOO TEMPLES