COPENHAGEN SECOND HAND BAZAR by TRADONO

SPAR 15% PÅ DANIEL WELLINGTON + FÅ ET EKSTRA WRISTBAND MED KØBET

IMG_7850_FotorIMG_7858_Fotor_FotorIMG_7869_Fotor

Godaften søde piger <3

Her kommer lige lidt forkælelse til jer! Jeg elsker Daniel Wellington, det er mit favorit ur brand når det kommer til ure med læderremme og casual look. Jeg har tidligere haft modellen Classy Bristol men som jeg desværre har mistet for noget tid siden og har derfor ikke haft et ur med læderrem siden da og det har jeg virkelig savnet. Da jeg købte Classy Bristol fortrød jeg faktisk lidt efter noget tid at jeg ikke tog det med stor urskive. Så kan man jo sige at så var det måske meget godt at det blev væk, for så havde man en undskyldning for at købe et nyt, hehe!

Jeg valgte dog heller ikke at vælge en model med sten i urskiven denne gang, da jeg synes at denne model går lidt mere til alt og er lidt mere tidsløs. Da jeg er en pige som altid går efter et safe choice har jeg aldrig turde købe et af hans ure med farvede remme, selvom jeg dog synes at de er helt vildt fine! Men nu kan du få en rem med i købet, gratis, når du køber et ur på Daniel Wellington, og ikke nok med det så kan du også spare 15% på dit køb med rabatkoden: melanienorskov.

Jeg er vild med min sorte tidsløse læderrem og min sporty/casual sailor rem! Jeg vil også lige pointere at man på ingen måde kan se at urene er sådan nogle ‘skifte-rem’ ure. Jeg ved ikke med jer, men jeg forbinder lidt sådan nogle ure med noget der godt kan se lidt billigt ud og var derfor også lidt skeptisk med disse – men jeg er VILD med konceptet! Og man kan på INGEN måde se at man kan skifte rem på det… Jeg tror jeg skal have nogle flere remme til det.

Daniel Wellingtion ur: HER
Armbånd: HER
Ringe: Jane Kønig
Negle: Sally Hansen ‘Mudslide’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN SECOND HAND BAZAR by TRADONO