GHD: VIND EN REJSE TIL EN VÆRDI AF 15.000KR

GYPSY FLARES

IMG_5919Collage_Fotor131IMG_6084IMG_6111IMG_6024

Fotograf: Mathilde Boe

True fact. Jeg har faktisk en farmor som er sigøjner. Der er tit folk der skyder mig til at være noget andet end dansker pga. mit udseende, alt fra tyrker og serber til latino! haha. Sandheden er at jeg har en polsk oldemor, en tjekkisk oldemor og så min farmor som er sigøjner – så der er ret far out, men alligevel nok til at have plantet sig i mit udseende.

Jeg synes at dette outfit er totalt gypsy! Jeg elsker at tage anderledes billeder og skabe forskellige pose når jeg får taget outfit billeder, det gør bare lige det hele lidt mere spændende at se på. Jeg synes de er så fede disse billeder jeg tog sidst med Mathilde Boe, og vildt specielle! Det sjoveste ved dette shoot var alle de numsebillder det blev til! haha. Vi tog en masse billeder hvor jeg drejede rundt, just to bad at man kunne se min bare popo på alle – og dem får i altså ikke lov til at se. haha.

Kjolen er en af mine favorit sommerkjoler, og har haft den på før på et af mine instagram billeder med mine Toga Pulla støvler. Kjolen er et FUND fra H&M, jeg har kun givet 75kr for den! Det føles jo næsten som at have fået den forærende, right?

I’m Wearing:
Dress: H&M
Heels: here
Rings: here
Hoops: SIX Accessories

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GHD: VIND EN REJSE TIL EN VÆRDI AF 15.000KR