Get to know Jacob & jeg - SVAR

MIN HUD GÅR AMOK!!!

13524160_10208980500845346_1532092344_o

Hej guys..

En meget frustreret Melanie som skriver dette indlæg.. Jeg har simpelthen så mange problemer med min hud og det bliver bare ved, eller bliver værre.. Det er lige før at jeg overvejer at boykotte alle hudpleje produkter og bare lade min hud do its thing.

Jeg har tidligere på året skrevet til jer i forbindelse med nogle nye hudpleje produkter, omkring mine store problemer med min hud. Det er har ikke rigtig været gået i orden, tværtimod! Jeg har aldrig lidt af hudproblemer af denne dur, da jeg var yngre havde jeg godt nok problemer med urenheder i hele panden, men det var slet ikke som dette.. Da jeg startede på p piller i sin tid fik jeg nogle som også vil hjælpe på min hud, eftersom at jeg for noget tid siden begyndte at lide af migræne, valgte min læge at tage mig af dem og give mig mini pe istedet og min hud er været forfærdelig stort set siden. Men jeg er altså begyndt at få nogle rigtig store betændte urenheder på mine kinder også – det er værre irl end på billedet….

Jeg har måske også skiftet lidt for meget rundt i hudpleje serier dette år, men føler bare ikke noget af det har virket og så er jeg gået videre til noget andet – og jeg har hver gang brugt produkterne i 1-2mdr, så måske jeg også bare har stresset min hud??

Jeg ved det ikke – det er bare så frustrerende :(. Er der nogle er jer der har erfaring med det? Skal også lige siges at jeg har en meeeeeget sart hud men også kombineret. Min ide ligenu er nok at jeg må tage til lægen og høre om de kan gøre noget? Jeg tror også det bliver værre om sommeren… Håber i har nogle tips der kan hjælpe mig på rette vej.. Ligenu er det værre end billedet! for også store betændte urenheder, især på kinderne..

56 kommentarer

 • Camilla

  JEg kunne rigtig godt tænke mig at du prøvede min Kapha hudplejeserie fra Lakshmi! Den har bls. fortræffelige egenskaber til problemhud med Gurkemeje, Tea Tree, Salvie og Ingefær eller min NEEM maske (alt sammen økologisk med naturlige planteolier og ayurvedisk baseret) tilpasset. (neem = tree that yields mahoganylike timber, oil, medicinal products, and insecticide) ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  JEg kunne rigtig godt tænke mig at du prøvede min Kapha hudplejeserie fra Lakshmi! Den har bls. fortræffelige egenskaber til problemhud med Gurkemeje, Tea Tree, Salvie og Ingefær eller min NEEM maske (alt sammen økologisk med naturlige planteolier og ayurvedisk baseret) tilpasset. (neem = tree that yields mahoganylike timber, oil, medicinal products, and insecticide) ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hansen

  Hej Melanie.. Jeg har i dag været ved min egen læge og fået ordineret en creme med a-vitamin i som skulle være meget effektivt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hansen

  Hej Melanie.. Jeg har i dag været ved min egen læge og fået ordineret en creme med a-vitamin i som skulle være meget effektivt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Du ser stadig smuk ud. Har selv været igennem det så ved hvordan det følelse – var på akne kur (roccutan det bliver også kaldt isotrenion) også bruger jeg hudpleje fra pudderdåserne. Bruger deres t-zone peeling og alt i en creme. Til at fjerne makeup bruger jeg en mildt rensemælk fra Avene. Simpel hudplejerutine med 3 produkter er hvad der virker for mig. Less is more. Får helt dårlig samvittighed når jeg tænker tilbage til dengang jeg brugte 6-7 produkter og flere kroner på serums osv ! Jaja jeg skulle jo passe på min hud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Du ser stadig smuk ud. Har selv været igennem det så ved hvordan det følelse – var på akne kur (roccutan det bliver også kaldt isotrenion) også bruger jeg hudpleje fra pudderdåserne. Bruger deres t-zone peeling og alt i en creme. Til at fjerne makeup bruger jeg en mildt rensemælk fra Avene. Simpel hudplejerutine med 3 produkter er hvad der virker for mig. Less is more. Får helt dårlig samvittighed når jeg tænker tilbage til dengang jeg brugte 6-7 produkter og flere kroner på serums osv ! Jaja jeg skulle jo passe på min hud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg stoppede på mine p-piller for et år siden og fik præcis, hvis ikke værre hud end dit på billedet! Jeg har været alle hudpleje produkter igennem, kost omlægninger, det har slet ikke virket på mig! Alle antibiotika Kure og cremer fra lægen, der hele er noget fis at skulle i gennem, når intet virker 100%. SKYND dig til hudlæge og få udskrevet isotretinoin, det er det eneste som har dokumenteret i effekt, den er pisse barsk, men den VIRKER!!! De første par måneder bliver det værre, men efter er det guld værd, selvom bivirkninger er hårde så gør det! For hvis man tager kuren fuldt ud, mener det er et halvt år med to piller dagligt, så Kommer det heller aldrig igen!! Jeg har været på den i to måneder og kan se kæmpe forskel, er endelig begyndt at se mine veninder igen, uden at gemme mig. Jeg har en masse råd, hvis du skulle få mod på at begynde, mod bivirkningerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg stoppede på mine p-piller for et år siden og fik præcis, hvis ikke værre hud end dit på billedet! Jeg har været alle hudpleje produkter igennem, kost omlægninger, det har slet ikke virket på mig! Alle antibiotika Kure og cremer fra lægen, der hele er noget fis at skulle i gennem, når intet virker 100%. SKYND dig til hudlæge og få udskrevet isotretinoin, det er det eneste som har dokumenteret i effekt, den er pisse barsk, men den VIRKER!!! De første par måneder bliver det værre, men efter er det guld værd, selvom bivirkninger er hårde så gør det! For hvis man tager kuren fuldt ud, mener det er et halvt år med to piller dagligt, så Kommer det heller aldrig igen!! Jeg har været på den i to måneder og kan se kæmpe forskel, er endelig begyndt at se mine veninder igen, uden at gemme mig. Jeg har en masse råd, hvis du skulle få mod på at begynde, mod bivirkningerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  ja det er så trist

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  ja det er så trist

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  ja det kan jeg godt huske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  ja det kan jeg godt huske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  ja det spiller ihvertfald en stor rolle, det er jeg helt enig i! hvor dejligt at høre at du har fundet dit ‘mirakel’ produkt. jeg bruger også clinique nu og kan helt sikkert mærke forskel på min hud når den får noget uden parfume.. har altid troet at jeg kunne tåle alt, men det kan jeg i den grad ikke. tusind tak for din kommentar stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  ja det spiller ihvertfald en stor rolle, det er jeg helt enig i! hvor dejligt at høre at du har fundet dit ‘mirakel’ produkt. jeg bruger også clinique nu og kan helt sikkert mærke forskel på min hud når den får noget uden parfume.. har altid troet at jeg kunne tåle alt, men det kan jeg i den grad ikke. tusind tak for din kommentar stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  ja ikke? ;( ej fedt tip, det skal jeg prøve! Jeg bruger selv clinique på nuværende tidspunkt den sæbe er jeg ret glad for, men hvis det heller ikke funger så skriver jeg til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  ja ikke? ;( ej fedt tip, det skal jeg prøve! Jeg bruger selv clinique på nuværende tidspunkt den sæbe er jeg ret glad for, men hvis det heller ikke funger så skriver jeg til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  ej hvor fantastisk, det er så fedt når man finder et produkt der bare virker for en. jeg forsøger mig på nuværende tidspunkt med clinique og min hud er blevet lagt bedre efter jeg startede på det, så tror helt klart at den også har godt af noget uden parfume.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  ej hvor fantastisk, det er så fedt når man finder et produkt der bare virker for en. jeg forsøger mig på nuværende tidspunkt med clinique og min hud er blevet lagt bedre efter jeg startede på det, så tror helt klart at den også har godt af noget uden parfume.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Ja det har jeg også stærkt overvejet! også for lige at få fjernet nogle af mine indkapslinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Ja det har jeg også stærkt overvejet! også for lige at få fjernet nogle af mine indkapslinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Tusind tak Anna, skal da helt klart lige høre min læge om det er noget der kunne være relevant for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Tusind tak Anna, skal da helt klart lige høre min læge om det er noget der kunne være relevant for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Tusind tak Signe<3 Ja jeg plejede nemlig også at tage p-piller mod uren hud, ØV! Savner dem! Men ja tror du har helt ret i at jeg lige skal forbi ved lægen inden jeg gør noget andet. Det sjovt du siger Clinique, det må være anti-blemish du tænker på, den serie bruger jeg faktisk nu og jeg vil altså sige at min hud har været meget værre end den er nu, så det har klart hjulpet… Hmm. Måske jeg også bare må have tålmodighed med cliniques serie, tror bare jeg bliver bange hvergang der kommer noget for så tror jeg det ikke virker.. Øv man troede bare at når det stoppede efter teenage-årene, ville man aldrig rigtig se noget til det igen – det så bare ikke lige tilfældet… haha Held og lykke til dig også <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Tusind tak Signe<3 Ja jeg plejede nemlig også at tage p-piller mod uren hud, ØV! Savner dem! Men ja tror du har helt ret i at jeg lige skal forbi ved lægen inden jeg gør noget andet. Det sjovt du siger Clinique, det må være anti-blemish du tænker på, den serie bruger jeg faktisk nu og jeg vil altså sige at min hud har været meget værre end den er nu, så det har klart hjulpet… Hmm. Måske jeg også bare må have tålmodighed med cliniques serie, tror bare jeg bliver bange hvergang der kommer noget for så tror jeg det ikke virker.. Øv man troede bare at når det stoppede efter teenage-årene, ville man aldrig rigtig se noget til det igen – det så bare ikke lige tilfældet… haha Held og lykke til dig også <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Ej hvor dejligt at høre at det har hjulpet for dig, også når det er noget så simpelt. Jeg prøvede selv en udrensningskur for noget tid siden som varede en måned, det virkede bare ikke rigtig :/.. så ved ikke om det er noget jeg skal forsøge med igen. Men C9 lyder spændende, så slår man ligesom 2 fluer med et smæk! haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Ej hvor dejligt at høre at det har hjulpet for dig, også når det er noget så simpelt. Jeg prøvede selv en udrensningskur for noget tid siden som varede en måned, det virkede bare ikke rigtig :/.. så ved ikke om det er noget jeg skal forsøge med igen. Men C9 lyder spændende, så slår man ligesom 2 fluer med et smæk! haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  ja det er så frustrerende, især når det er lige midt i ansigtet! – der er man bare så øm… Jeg har også overvejet en ansigtsbehandling også for at få fjernet nogle af mine indkapslinger. Har aldrig hørt om det mærke, det skal jeg da lige have tjekket ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  ja det er så frustrerende, især når det er lige midt i ansigtet! – der er man bare så øm… Jeg har også overvejet en ansigtsbehandling også for at få fjernet nogle af mine indkapslinger. Har aldrig hørt om det mærke, det skal jeg da lige have tjekket ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Jeg har også overvejet at få udskrevet nogle af de dersens akne piller, som er den der 3mdr kur, har hørt den har hjulpet ret mange. Men ja du har helt ret, tror bare at jeg er kommet i en ond cirkel af at stresse min hud over brug af for mange forskellige produkter og at jeg er stresset og frustreret over at der ikke er noget der virker. Hmm, må man høre hvad du så bruger nu når du ikke har mini pe? kunne være det også kunne hjælpe mig. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Jeg har også overvejet at få udskrevet nogle af de dersens akne piller, som er den der 3mdr kur, har hørt den har hjulpet ret mange. Men ja du har helt ret, tror bare at jeg er kommet i en ond cirkel af at stresse min hud over brug af for mange forskellige produkter og at jeg er stresset og frustreret over at der ikke er noget der virker. Hmm, må man høre hvad du så bruger nu når du ikke har mini pe? kunne være det også kunne hjælpe mig. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  For pokker.. det er lige hvad der skete for mig! fik dianamite p-piller mod uren hud, men da jeg fik de vildeste migræne anfald (som jeg stadig lider af i dag, i mindre omfang) kom jeg på mini piller og en tur til hudlægen. – din egen læge kan kigge på dig og evt. give dig en henvisning til en hudlæge. jeg kom hurtigt i en 3 mdr. pille behandling og knopperne, de røde og betændte områder forsvandt. Jeg har brugt millioner på hudpleje produkter, skrubbet og brugt frugt syre men lige lidt hjalp det. du stresser kun huden endnu mere.. det kommer oftest indefra,. derfor: gå til lægen. OG da jeg fandt en anden mulighed end mini-piller, HELT uden hormoner holdte den fedtede hud også op. har prøvet alle kure uden mælk, sukker, fedt osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  For pokker.. det er lige hvad der skete for mig! fik dianamite p-piller mod uren hud, men da jeg fik de vildeste migræne anfald (som jeg stadig lider af i dag, i mindre omfang) kom jeg på mini piller og en tur til hudlægen. – din egen læge kan kigge på dig og evt. give dig en henvisning til en hudlæge. jeg kom hurtigt i en 3 mdr. pille behandling og knopperne, de røde og betændte områder forsvandt. Jeg har brugt millioner på hudpleje produkter, skrubbet og brugt frugt syre men lige lidt hjalp det. du stresser kun huden endnu mere.. det kommer oftest indefra,. derfor: gå til lægen. OG da jeg fandt en anden mulighed end mini-piller, HELT uden hormoner holdte den fedtede hud også op. har prøvet alle kure uden mælk, sukker, fedt osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh det ser bare træls ud.. :/ jeg har hele min ungdom døjet med uren hud, og vi snakker både bylder, mange og ja, det er jo bare forfærdeligt træls.. og jeg har simpelthen prøvet ALT, både på recept som i creme og piller, forskellige serier og bare lade stå til. Det eneste der har hjulpet mig er en serie der er lavet på frugtsyre der hedder Nimue. Og inden, fik jeg en dybderensende ansigtsbehandling. Det er en lidt dyr serie (men pengene værd! Og man kan købe refiller billigere)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh det ser bare træls ud.. :/ jeg har hele min ungdom døjet med uren hud, og vi snakker både bylder, mange og ja, det er jo bare forfærdeligt træls.. og jeg har simpelthen prøvet ALT, både på recept som i creme og piller, forskellige serier og bare lade stå til. Det eneste der har hjulpet mig er en serie der er lavet på frugtsyre der hedder Nimue. Og inden, fik jeg en dybderensende ansigtsbehandling. Det er en lidt dyr serie (men pengene værd! Og man kan købe refiller billigere)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg havde samme problem, som lignede præcis det du har der. Jeg gik i Matas og købte noget der hedder urtepensil, så det er ikke alle mulige stoffer der bliver puttet på huden. Det hjalp helt vildt! Oveni det gik jeg på den der c9 kur/udresningskur og efter de 9 dage er min hud pænere end nogensinde før! Og det er ikke vendt tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg havde samme problem, som lignede præcis det du har der. Jeg gik i Matas og købte noget der hedder urtepensil, så det er ikke alle mulige stoffer der bliver puttet på huden. Det hjalp helt vildt! Oveni det gik jeg på den der c9 kur/udresningskur og efter de 9 dage er min hud pænere end nogensinde før! Og det er ikke vendt tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Melanie. Jeg har selv døjet rigtig meget med urenheder, især på mine kinder. Dette skete efter at jeg stoppede på P-piller, og det blev bare slemmere og slemmere.. Så jeg har stået i samme situations som dig.. Mit råd vil være; Lad for gud skyld vær med at tage til kosmetolog som det første. Tag til lægen først, og så kan de vurdere om du har behøver for en hudlæge. Det er træls at bruge penge på kosmetologbehandlinger, da det ikke altid er den rigtige behandling man for, og kun kan gøre det værrer. Når det så er sagt, så har jeg haft STOR erfaring med The Body Shops serie til “blemished skin”men det hedder “tea tree” ellers spørger dem, de er gode til at hjælpe. Ellers har clinique en god renseserie. Din hud begynder først at vise tegn på forandringer efter en månedstid, så det har nok også haft en betydning, at du har skiftet serier så meget. Derudover, tager jeg P-piller mod uren hud (dog er dette jo så ikke optimalt i dit tilfælde), nogle piller som man skal tage en gang om dagen i 3 måned, samt at jeg bruger en creme som hedder Epiduo, den er virkelig effektiv! Min hud er ved at blive lige så fin, som før.. Jeg har heller aldrig døjet specielt med bumseudbrud før for et par måneder siden. Alt held og lykke til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Melanie. Jeg har selv døjet rigtig meget med urenheder, især på mine kinder. Dette skete efter at jeg stoppede på P-piller, og det blev bare slemmere og slemmere.. Så jeg har stået i samme situations som dig.. Mit råd vil være; Lad for gud skyld vær med at tage til kosmetolog som det første. Tag til lægen først, og så kan de vurdere om du har behøver for en hudlæge. Det er træls at bruge penge på kosmetologbehandlinger, da det ikke altid er den rigtige behandling man for, og kun kan gøre det værrer. Når det så er sagt, så har jeg haft STOR erfaring med The Body Shops serie til “blemished skin”men det hedder “tea tree” ellers spørger dem, de er gode til at hjælpe. Ellers har clinique en god renseserie. Din hud begynder først at vise tegn på forandringer efter en månedstid, så det har nok også haft en betydning, at du har skiftet serier så meget. Derudover, tager jeg P-piller mod uren hud (dog er dette jo så ikke optimalt i dit tilfælde), nogle piller som man skal tage en gang om dagen i 3 måned, samt at jeg bruger en creme som hedder Epiduo, den er virkelig effektiv! Min hud er ved at blive lige så fin, som før.. Jeg har heller aldrig døjet specielt med bumseudbrud før for et par måneder siden. Alt held og lykke til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sandberg Olsen

  Du kan få en a-vitamin kur hos hudlægen. Har selv været på den, super effektiv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sandberg Olsen

  Du kan få en a-vitamin kur hos hudlægen. Har selv været på den, super effektiv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Tag til en ordentlig kosmetolog og få hende til at rense din hud helt igennem – hjælper altid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Tag til en ordentlig kosmetolog og få hende til at rense din hud helt igennem – hjælper altid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg har selv haft rigtig slem hud, og har prøvet rigtig mange hudpleje produkter specialet til urenhud. Det der har hjulpet mig rigtig meget er hudpleje uden parfume. Neutrals hudpleje har virket helt fantastisk for mig, og har ikke haft problemer siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg har selv haft rigtig slem hud, og har prøvet rigtig mange hudpleje produkter specialet til urenhud. Det der har hjulpet mig rigtig meget er hudpleje uden parfume. Neutrals hudpleje har virket helt fantastisk for mig, og har ikke haft problemer siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Af erfaring er jeg næsten 100% sikker på, at du har stresset din hud! Den bruger 1-3 måneder på at finde sin balance og falde til ro. Du kender sikkert alle basic tricks som rigeligt med vand, afrensning osv… Men et andet godt tip er Aloe Vera, både i ren drikke, et shot hverdag. Og en Aloe Vera sæbe til rens! Kan kun anbefales! Kan ikke husle mærke og navn ligenu. Skriv til min mail, hvis du vil høre mere. Ellers vil jeg tage til en kosmetolog. Denne ville ohså kunne råde dig til læge, hvis det er nødvendigt! Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Af erfaring er jeg næsten 100% sikker på, at du har stresset din hud! Den bruger 1-3 måneder på at finde sin balance og falde til ro. Du kender sikkert alle basic tricks som rigeligt med vand, afrensning osv… Men et andet godt tip er Aloe Vera, både i ren drikke, et shot hverdag. Og en Aloe Vera sæbe til rens! Kan kun anbefales! Kan ikke husle mærke og navn ligenu. Skriv til min mail, hvis du vil høre mere. Ellers vil jeg tage til en kosmetolog. Denne ville ohså kunne råde dig til læge, hvis det er nødvendigt! Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Jeg føler med dig, jeg har været igennem meget, men har lige opdaget Bidro, det man køber til PMS m.m. De har nu også hudpleje bla. En gel som er helt fantastisk, i løbet af nogle timer er der ro på udbruddet.Du kan få nogle vareprøver, så kan du finde ud af om det er noget for dig. Jeg fik det i Helsam.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Jeg føler med dig, jeg har været igennem meget, men har lige opdaget Bidro, det man køber til PMS m.m. De har nu også hudpleje bla. En gel som er helt fantastisk, i løbet af nogle timer er der ro på udbruddet.Du kan få nogle vareprøver, så kan du finde ud af om det er noget for dig. Jeg fik det i Helsam.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg tror virkelig ikke på det med specielle hudplejeprodukter kan hjælpe mod urenhud. Jeg tror det handler om at få kroppen/huden i balance. Jeg har selv haft virkelig slem akne, hvor jeg så fik isotretonin ved hudlægen – det hjalp! Men jeg tror helt sikkert at udbrudet er kommet ved stress og ubalance. Og der var ingen produkter der kunne slå det ned. Nu bruger jeg kun neutrale produkter, uden parfume osv. og så olie som creme (kokos eller argan olie) Har ikke haft problemer siden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg tror virkelig ikke på det med specielle hudplejeprodukter kan hjælpe mod urenhud. Jeg tror det handler om at få kroppen/huden i balance. Jeg har selv haft virkelig slem akne, hvor jeg så fik isotretonin ved hudlægen – det hjalp! Men jeg tror helt sikkert at udbrudet er kommet ved stress og ubalance. Og der var ingen produkter der kunne slå det ned. Nu bruger jeg kun neutrale produkter, uden parfume osv. og så olie som creme (kokos eller argan olie) Har ikke haft problemer siden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Leth

  årh skat! Brug online hudlæge, jeg brugte den da jeg fik akne pludseligt sidste år! Man får svar inden for 48 time + recept og behandlings plan. Min akne var væk på 10 dage og er stadig væk, og jeg havde det altså ALLE VEGNE ): knus Lause (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Leth

  årh skat! Brug online hudlæge, jeg brugte den da jeg fik akne pludseligt sidste år! Man får svar inden for 48 time + recept og behandlings plan. Min akne var væk på 10 dage og er stadig væk, og jeg havde det altså ALLE VEGNE ): knus Lause (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh hvor jeg synes det er synd for dig – har selv kæmpet med sådan en hud. Jeg ved ikke helt præcist hvad der hjalp mig, men i mit tilfælde var det noget hormonelt og derfor hjalp stærke P- piller som diane mite. Dog fik jeg konstateret PCO hvilket også forklarede min huds tilstand, men det er jeg forlængst ude af nu. Pt. bruger jeg ingen o-piller ( da jeg er gravid), men af plejeprodukter en dagcreme, en skrubbecreme og en maske fra mærket Amie. Desuden bruger jeg mandelolie til at fjerne øjenmake-uppen. Jeg drikker meget vand og spiser ellers normalt ( begrænser slik og hvedemel, da det laver kludder i mit hormonsystem). Du kan også prøve en zoneterapeut eller en akupunktør. Det blev vist en lang forvirret smøre, men mit budskab er, at der er en løsning, men det først og fremmest vigtigt at finde årsagen. God bedring til din hud 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh hvor jeg synes det er synd for dig – har selv kæmpet med sådan en hud. Jeg ved ikke helt præcist hvad der hjalp mig, men i mit tilfælde var det noget hormonelt og derfor hjalp stærke P- piller som diane mite. Dog fik jeg konstateret PCO hvilket også forklarede min huds tilstand, men det er jeg forlængst ude af nu. Pt. bruger jeg ingen o-piller ( da jeg er gravid), men af plejeprodukter en dagcreme, en skrubbecreme og en maske fra mærket Amie. Desuden bruger jeg mandelolie til at fjerne øjenmake-uppen. Jeg drikker meget vand og spiser ellers normalt ( begrænser slik og hvedemel, da det laver kludder i mit hormonsystem). Du kan også prøve en zoneterapeut eller en akupunktør. Det blev vist en lang forvirret smøre, men mit budskab er, at der er en løsning, men det først og fremmest vigtigt at finde årsagen. God bedring til din hud 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get to know Jacob & jeg - SVAR