CRAZY SELL - NELLY 70%

NEW GEAR – SONY A5000

IMG_0600

Hej søde piger.

Så kom dagen altså hvor jeg sagde farvel til mit højt elskede Canon Eos600D, som har fulgt mig i godt 2år! Det har været to fantastiske år med en masse gode billeder – men det er nye tider.

Jeg har rigtig længe gerne villet have et systemkamera, et som jeg kan connecte til wifi som er især nødvendigt for mig når jeg er på ferie. Da vi var i usa sidst feks. der havde jeg ikke min computer med og fik derfor ikke rigtig blogget direkte derfra, hvilket jeg ærger mig vildt meget over da jeg gerne ville have haft en kommunikation med jer imens jeg var der. Det smarte ved systemkameraer er at jeg kan connecte til wifi og overføre billeder til min tlf med det samme, og så kan jeg meget hurtigere og nemmere dele billeder med jer både på min instagram og her på bloggen.

Jeg har gået og tænkt længe hvad jeg skulle stille op.. Jeg synes det ville være for dumt bare at bruge penge på et nyt og så ligge inde med to kameraer, men var også bare for at jeg kvalitets mæssigt ville savne mit Canon. Jeg forhørte mig rundt omkring ang. kvaliteten på Alpha 5000 fra Sony kontra mit eget – konklusionen var  at til mit forbrug ville det være ret tilsvarende. Jeg har også set enormt mange andre youtubers og bloggere bruge dette og var enormt overrasket over kvaliteten når kameraet er så lille. Planerne er jo også at jeg skal til at youtube noget mere og i forhold til at filme var jeg faktisk ikke helt tilfreds med mit Canon da det ikke kunne autofokusere.

Anyways så tog jeg beslutningen om at sætte min Canon til salg på dba og ville ikke købe et nyt før jeg havde det solgt – meget fornuftigt og SLET ikke lig mig! haha. Jeg fik solgt det til 2700 – jubiii! Kunne dog ikke finde Alpha 5000 nogle steder da det var udgået fordi der var kommet en opdateret version, hvis fordele jeg synes at jeg sagtens kunne undvære.. Jeg fandt så dette på dba til 1700kr – wuuhuu. Jeg er så glad for det allerede og kan faktisk bedre lide det end mit Canon, glæder mig til at tage en masse fine billeder med det.

6 kommentarer

 • melanienorskov.com

  Hej Maja. Ej hvor skønt, det er altså bare vildt godt. Hmm jeg tror det er originalen.. det var i hvert fald sådan jeg købte det. Håber du finder ud af det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Hej Maja. Ej hvor skønt, det er altså bare vildt godt. Hmm jeg tror det er originalen.. det var i hvert fald sådan jeg købte det. Håber du finder ud af det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Nørgaard

  Jeg har selv et kamera magen til, men hvilket objektiv har du? Den ligner ikke helt den jeg har og leder efter et ny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Nørgaard

  Jeg har selv et kamera magen til, men hvilket objektiv har du? Den ligner ikke helt den jeg har og leder efter et ny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Nørgaard

  Jeg har selv et kamera magen til, men hvilket objektiv har du? Den ligner ikke helt den jeg har og leder efter et ny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Nørgaard

  Jeg har selv et kamera magen til, men hvilket objektiv har du? Den ligner ikke helt den jeg har og leder efter et ny

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAZY SELL - NELLY 70%