MY FIRST REAL THING FROM VS

NAANAA AT ASOS + SALE

eje

Hej ladies.

Jeg faldt for nyligt over dette bran Naanaa da jeg var inde og shoppe på asos og så synes jeg selvfølgelig lige at jeg var nødt til at dele nogle af deres hærligheder med jer. Jeg er helt forelsket i deres bodys og isæææær deres sæt som er sådan see-through EJ hvor er din fine! Jeg ønsker mig især det blå sæt i midten det er to-die-for. Bodyerne ville også være mega nice til både jeans og midi skirts. Nogle af sættene er faktisk on sale, du kan shoppe Naanaa her.

Dont you just love it too!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FIRST REAL THING FROM VS