NAANAA AT ASOS + SALE

LAST NIGHT

image image image image

Jeg var igår i Vordingborg for at fejre en af mine bedste veninders fødselsdag, og det var simpelthen så fantastisk en aften/nat fyldt med gamle bekendtskaber. Jeg elsker når man ser folk man ikke har set i 100år det er altid så spændende.

Jeg havde denne fine kjole på som er fra Dream Wardrobe, vejret var ikke rigtig til den men det var det eneste jeg havde med, so i marked it work! Jeg havde tannet min blege hud et par gange inden med min gradual tannet fra St Tropez,  for lige at undgå at gå i et med kjolen. Haha. Mit armbånd er fra  Jewelry by AD og mine øreringe fra Tory Burch.

Jeg kørte hjem til Kbh igen omkring kl13 så jeg også kunne nå at få lidt weekend med Jacob. Vi har fået handlet til den kommende uge og jeg har sovet, very exciting! Haha. Håber i har haft en dejlig weekend

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAANAA AT ASOS + SALE