ZARA TIE DYE DRESS - NÅR EN KJOLE GØR DIG TIL MISS CRAZY DESPERADO

NEW ADVENTURES 2017

BlendHold op hvor har jeg glædet mig til at dele dette med jer! Jeg deler det først nu, da planerne ikke har været 100% på plads – but it’s really happening.. Der er stadig meget lang tid til, men Jacob & jeg drager på endnu et fantastisk eventyr mod USA til maj i 2017. Jeg glæder mig allerede helt crazy meget!! Jeg ved ikke hvorfor, men synes jeg glæder mig meget mere end jeg gjorde sidste gang vi var i USA måske det er fordi at man nu ved hvad der venter en? – men jeg kan slet ikke holde det ud så meget glæder mig. Det bliver så vildt! Vi har ikke den eksakte rute på plads endnu, men vi skal ihvertfald til Florida igen og så skal vi også til Californien – så hvis i lige har nogle rejsetips eller noget i vil anbefale så skriv eeeendelig.

2 kommentarer

  • Liselotte / everyday couture

    Jeg elsker Californien – ved i allerede nu hvilke byer i skal besøge? Så vil jeg meget gerne dele lidt erfaring og tips.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liselotte / everyday couture

    Jeg elsker Californien – ved i allerede nu hvilke byer i skal besøge? Så vil jeg meget gerne dele lidt erfaring og tips.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZARA TIE DYE DRESS - NÅR EN KJOLE GØR DIG TIL MISS CRAZY DESPERADO