NEW ADVENTURES 2017

TOM FORD EYE COLOR QUADS

image imageimageimage

Hold op hvor har jeg glædet mig til at få fingrene i nogle af Tom Fords eye color quads og bare hans produkter generelt. Jeg har hørt så meget godt om makeuppen og er selvfølgelig nødt til at skal prøve det af. Og så er det bare så lækkert! Alt bliver bare lidt lækrere når det er i flotte æsker og ser eksklusivt ud.

Men prøv lige at se dem engang, jeg var seriøst ved at dø da jeg fik dem! Kender i det? Det her er mine ultimative favorit eye color quads og måske nok også de mest populære, no wonder.

Til højre ser i Honeymoon(yndlings) så flotte farver! Og jeg nænner næsten ikke at stikke pølserne i den. I midten Orchid Haze, som er de smukkeste rosa/lilla nuancer. Til venstre har vi Golden Mink som nok er den aller aller mest populære quad, den er også bare så smuk og lidt mere decideret glimmer i i forhold til de andre to.

Jeg har lidt en idé om at jeg skal have alle quads, men også bare lidt dumt at bruge penge på hvis det er nogle farver man ikke bruger så meget.. Hmmm. Er der evt nogle af jer der har prøvet dem og har en anden yndlings farve end disse?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW ADVENTURES 2017