TOM FORD EYE COLOR QUADS

VIND DINE FAVORITTER FRA REDKEN

imageimageimage

Hej Ladies.

Jeg tænkte det var på tide med en lille giveaway som også er perfekt her til sommerens rejser!

Som i ved så forkæler jeg altid mit hår med det bedste og har i mange år brugt bla. Milk_Shake og Simply Zen. Nu er jeg gået tilbage til en fantastisk klassiker, nemlig Redken. Jeg har kun prøvet den blå serie før som er til ødelagt hår(køber altid til ødelagt hår, haha), nu har jeg fået det til farvet hår både for at prøve noget nyt men også fordi at jeg lige har fået det fået farvet, så måske meget god ide lige at holde på farven så længe som muligt.

Udover disse lækre color magnetic produkter, har jeg også 25 one United som er et produkt der kan 25 ting. HELT fantastisk! Den er både varmebeskyttende, uv beskyttende, mdovirker krus, giver glans & you name it!

image

Ligenu kan du vinde et rejsesæt med dine yndlings Redken produkter samt 25 one United, der bliver udloddet 4 sæt i alt. Konkurrencen er en Instagram konkurrence, du kan finde den på min Instagram her eller Frisør Niveau Instagram her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOM FORD EYE COLOR QUADS