VIND DINE FAVORITTER FRA REDKEN

IF HE BUYS YOU LOUIS – HE’S A KEEPER


image imageimage

Hej søde læsere.

Jeg tabte kæben noget idag da Jacob og jeg var inde i Louis Vuitton for at kigge på nogle øreringe jeg ønskede mig, jeg ville egentlig bare se om det var nogle de havde i Danmark, da jeg kun havde set dem på deres webshop.

Da jeg har kigget på dem og egentlig forberedt på at være på vej ud af butikken igen, siger Jacob, dem tager vi. Det kom bare helt bag på mig, men blev SÅ glad og har takket ham 117 gange siden, hehe.

Jeg er så glad for dem og jeg elsker deres enkelthed! Så fine.

tusind tusind tak endnu engang skat, jeg elsker dig og føler mig meget heldig??

2 kommentarer

  • Gisela

    Oh my! Never seen these ones before, how could I miss these beauties?! Classy!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gisela

    Oh my! Never seen these ones before, how could I miss these beauties?! Classy!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND DINE FAVORITTER FRA REDKEN