IF HE BUYS YOU LOUIS - HE'S A KEEPER

YOU ARE NOT DEFINED BY YOUR HAIR | støt brysterne med ghd – rabatkode på 25%

imageimageimage

Ghd støtter for 12 år i træk op om kampen mod brystkræft og donerer ?10 til Støt Brysterne for hver solgt styler eller føntørrer og ?1 for hver solgt bold med ghd electric pink hårelastikker. ghds mission i år er at give inspiration til et flot og lækkert look med bl.a. makeup oeg tørklæder. #notdefined

Jeg har selv oplevet kræft meget tæt på, både af familiemedlemmer og personer der har stået mig nær. Jeg synes det er sådan en uhyggelig sygdom og det gør mig så ked af at nogen skal opleve den eller have den tæt på livet. Jeg håber at vi sammen kan støtte om brysterne og kræft generelt, så vi kan finde en måde at bekæmpe det på, så vi alle kan få lov til at leve det liv vi fortjener?

Ligenu kan du spare 25% på ghd med rabatkoden BLOG4DK og samtidig støtte brysterne.

Jeg støtter brysterne med denne limited edition ghd V electric pink styler, som er den klassiske ghd styler med  keramiske plader, der glider let gennem håret. Med denne styler kan du opnå ultra glat hår, spændstige krøller eller flotte bølger.

I samarbejde med de mest prominente navne indenfor mode- og skønhedsbranchen giver ghd dig skønne guides til flot look. Se mere på ghdhair.com/pink

stoetbrysterne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IF HE BUYS YOU LOUIS - HE'S A KEEPER