NORWAY GETAWAY

SIGNE HEINDORF CLINIQUE: FACIAL

IMG_7158_Fotor

DSC01847_Fotor

Hej søde piger <3

Som i nok kunne se på instagram og snappen (melaniesnp), var jeg forbi Signe Heindorf Clinique i torsdags da jeg landede fra Norge.

Jeg spurgte jeg til råds i mit tidligere indlæg, hvor jeg var så ulykkelig over min urene hud! Der var rigtig mange af jer det anbefalede mig at gå til et kosmetolog, og da det også var en af mine tanker var jeg ikke i tvivl om at det ville være en rigtig fin start for mig, for at finde ud af hvor jeg overhovedet skulle starte med det hele henne.

Kosmetologen jeg var inde hos på klinikken hedder Bianca, hun er uddannet hudterapeut , hvilket jeg synes er så fint for så giver tingene der sker med huden også meget mere mening og hun kan bedre rådgive en videre hvis det er noget der kommer indefra.

Jeg havde jo rigtig mange af den slags urenheder der lå under huden som jeg ikke kunne få til at gå væk, og man kunne bare så tydeligt se alle de der ujævnheder under min foundation. Bianca fik trykket rigtig mange af dem der lå under huden ud og mine andre urenheder, og hudorme hvilket min hud virkelig trængte til! Og det er så mærkeligt for min hud er helt jævn og glat nu, hvor den før var meget ujævn ?bulet?.Det gjorde NAS, men det blev flot! hehe. Herefter fik jeg en QUICKFIX Facial hvilket var SÅ rart og afslappende især efter at være blevet trykket så meget på, hehe. Min hud var helt som født på ny efter den her behandling! Og btw. nogle af mine yndlings seancer under mine behandlinger jeg har fået hos Signe Heindorf, er når de leger med deres lavendel olier og øjenmasker, hold nu op hvor er det dejligt!!! Lavendel er et fantastisk middel til når man skal slappe heeeelt af.

QUICKFIX FACIAL
30-minutters fugtbooster-behandling der får den trætte hud til at stråle med det samme. Behandlingen kombinerer ansigtsmassage med en fugtgivende maske, der også opstrammer og exfolierer huden.
Perfekt til dig der er på farten, men stadig gerne vil passe på huden.

Apparently trænger min hud til en rigtig kærlig hånd, så jeg skal ind til klinikken og besøge Bianca igen hvor vi lige skal lave en opfølgning på min hud og lige give den en til behandling – i will keep you posted! Men TUSIND tak for jeres råd, i har været SÅ hjælpsomme! Er så glad for at jeg tog til kosmetolog, det var så lærerigt og er nu et step tættere på en smuk hud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NORWAY GETAWAY