SIGNE HEINDORF CLINIQUE: FACIAL

Fra brunette til blondine på 9timer – L´oreal smartbond

DSC01886_Fotor

Hello from a former brunnette.

Det er så surrealistisk at jeg sidder her og skriver til jer, som blondine og jeg får stadig chock hver gang jeg kigger mig i spejlet.. Jeg har været blond før jo, but never like this! Jer der har fulgt med på snappen ved hvad jeg snakker om, but for the rest off you…

I mandags var jeg inde hos L?oreal og sidde model for min frisør Niveau som skulle teste et nyt produkt, Smartbond.
Smartbond er en ny beskyttende og forstærkende behandling som er specielt designet til salonforbrug. Smartbond er et unikt system der beskytter og forstærker under tekniske behandlinger (såsom blegning og hårfarvning). Systemet består af 3 steps, de første 2 steps er til brug i salonen og det 3 step hjemme.

Nu skal i lige høre om min forvandling, som var en 9 timers process!
Vi startede kl 9 om morgenen hvor jeg skulle have første omgang blegning i håret. Mit hår været meget plettet så det var noget af en process for dem at blege det, da det jo skulle ende ud med at se jævnt ud i farven. Da jeg havde fået blegning i hele håret, sad jeg med det i godt 2 timer før det skulle vaskes ud.
Jeg kunne slet ikke tro det da vi havde tørret mit hår, at det stadig var ligeså lækkert som før vi startede. Det var helt sindssygt. – Hårfarve status på daværende tidspunkt var sindssygt lækkert, men gult hår.

Efter første blegning var mit hår ikke helt lyst nok til det resultat de gerne ville ende ud med, så jeg fik blegning i hele håret endnu engang og sad denne gang med det i 1 time.. Jeg har altså siddet med blegning i i 3timer!!

Efter vi havde skyllet den sidste omgang blegning i fik jeg en toningsfarve i, for at gøre det mere koldt og fjerne alle de gule pigmenter. And here is the result. Jeg skal lige hilse at se at jeg altså heller ikke blev klippet efter mine behandlinger med smartbond – sidst jeg blev klippet var da jeg var hos Niveau sidst og fik farvet håret brunt og mit hår føles stadig helt nyklippet. Jeg synes det er så vildt at dette kan lade sig gøre på en dag uden at håret tager nogen som helst skade, havde man gjort det uden smartbond havde de måtte give mig mit hår med hjem i en pose! haha

Jeg er lidt ked af at jeg ikke fik min hårstyling med i videoen, ærligt så glemte jeg alt om det! haha. Men fik stylet mit hår af Regitze fra Niveau, vanvittigt dygtig! Og så havde jeg også lige gensyn med dejlige Anja Ekstrøm som stod som fotograf på dagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIGNE HEINDORF CLINIQUE: FACIAL