PRELOVEDLUXURY 'LOUIS VUITTON KEEP ALL 55'

THE ‘BRIDGET JONES’ BABY’ PREMIER

bj29bj31imagebj30bj01

Dress: here Earrings: here Heels: Steve Madden

Okay, det er ved at være nogle dage siden men jeg har ligget vandret med arbejde (as usual), så jeg har ikke lig haft tid til at skrive til jer.

Men i onsdags var jeg til et pre-event hos Glow Repeat med ghd hvor jeg med et par andre søde blogger Ladies, drak lækre cocktails, styrkede hår med ghd’s lækre tools og hyggede. Det er så rart når jeg endelig kan komme til nogle af de hersens events, og komme lidt ud og mingle og møde nye mennesker.

Efter det tog vi ind til Imperial, til gallapremiere på Bridget Jones’ baby. Den var SÅ god! Jeg har altid elsket Bridget, så jeg var så excited da jeg hørte at der ville komme en 3er – og så var det bare en skøn oplevelse. Jeg var dog først i seng kl01 og skulle op på arbejde dagen efter, that was kinda hard.

kys ??

 

6 kommentarer

 • primewire.com

  If you’re done, please make sure you let us know what you consider the favored pirated films on our most bootlegged films checklist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • primewire.com

  If you’re done, please make sure you let us know what you consider the favored pirated films on our most bootlegged films checklist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Ej hvor er du sød Julie❤️ Dejligt at høre at du kan lide at læse med! Jeg har også et KÆMPE crush på den kjole her! Haha Det kan du tro søde, jeg arbejder på sagen!! Det er også et af mine favorit looks. Stay tuned, så kommer der snart noget. Knus ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Ej hvor er du sød Julie❤️ Dejligt at høre at du kan lide at læse med! Jeg har også et KÆMPE crush på den kjole her! Haha Det kan du tro søde, jeg arbejder på sagen!! Det er også et af mine favorit looks. Stay tuned, så kommer der snart noget. Knus ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej melanie! Er kæmpe fan af din blog! & elsker simpelthen den kjole du har på her, wauw! Jeg tænkte på om du ikke vil lave et indlæg omkring hvilke make-up produkter du bruger både til hverdag og til fest? Syne simpelthen du har et så smukt naturligt look ☺️ – Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej melanie! Er kæmpe fan af din blog! & elsker simpelthen den kjole du har på her, wauw! Jeg tænkte på om du ikke vil lave et indlæg omkring hvilke make-up produkter du bruger både til hverdag og til fest? Syne simpelthen du har et så smukt naturligt look ☺️ – Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRELOVEDLUXURY 'LOUIS VUITTON KEEP ALL 55'