JEG HAR ROSACEA - OG HVAD SÅ NU?

SUEDE ON SUEDE & PHOTOSHOP VIRGIN

DSC02449

DSC02459

DSC02415

DSC02428

DSC02489

Who doesn’t enjoy a good suede on suede outfit?

Hej ladies.

It’s ben a while, men jeg har haft en rigtig hård arbejdsuge sidste uge med 6 arbejdsdage og to dage med 12 timer, så jeg har bare været helt udmattet og ikke haft ret meget overskud – ej sorry, jeg burde blive bedre til at være forberedt til sådanne uger, meeeen det var jeg så ikke lige. My bad.

Jeg elsker elsker elsker ruskind for tiden, det er simpelthent så lækkert og jeg mener i alle afskygninger! Og denne kjole fra 10FEET er så skøn og blød at have på og kan styles på en masse forskellige måder – den havde også været så fin til mine Toga Pulla støvler, en sandal om sommeren, eller et par flade overknee boot og pels til vinter.

Og btw så har jeg anskaffet mig photoshop, det tænkte jeg ligesom er lidt et musthave når man er blogger! hehe. Jeg mestre det på ingen måde, men kan måske lige det mest basic. Er der nogle af jer der har gode photoshop fif i ærmet?

Jeg har heldigvis ikke ligeså meget arbejde i denne uge, så jeg har lidt mere tid til bloggen and i have a lot on my mind!

I’m wearing:

Dress: 10FEET
Boots: ZARA
Ear studs: Louis Vuitton
Sunnies: Gucci

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR ROSACEA - OG HVAD SÅ NU?