COLORS OF FALL

SUKKERSØD BIEBER OPVEJER IKKE FOR DÅRLIG PERFORMANCE


imageimageimage

Hej Ladies.

Så er jeg endelig kommet mig nogenlunde ovenpå vores flyttestress. Jacob fik flyttet tingene over i den nye lejlighed torsdag og fredag og så fik vi tømt kælderrummet(hold op med lort der gemmer sig i sådan et!), gjort lejligheden rent og afleveret nøglen lørdag!

Igår var min lillesøster og jeg så ude og spise sindssygt lækker mad på KÖD Vesterbro og så var vi til bieber koncert.

Honestly så var det meget bedre sidst han var her, og der var jeg ikke engang fan. Der var alt for lidt sang og alt for meget playback, og når han så sang lød det ikke særlig godt (bortset fra han akustiske, that was pretty good). Der gik også rigtig meget emotionel sukkersnak i den, og for mig virkede det bare som om at det var lidt et cover up for hans dårlige performance. Lidt skuffet. Men ikke fordi han ikke er en dygtig kunstner, for det er han virkelig! – Måske han var udmattet? I dont know, han har ellers bare heller ikke det bedste ryg, men at least så kom han til tiden.

4 kommentarer

 • melanienorskov.com

  Og jeg garanterer dig, det smager LIGESÅ pragtfuldt som det ser ud! MMMH KNUS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melanienorskov.com

  Og jeg garanterer dig, det smager LIGESÅ pragtfuldt som det ser ud! MMMH KNUS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A+K/VenterPaaVinBlog

  Øj, det mad ser pragtfuldt ud! – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A+K/VenterPaaVinBlog

  Øj, det mad ser pragtfuldt ud! – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLORS OF FALL