ANTHON BERG - MÆNDS VIDENSKABELIGE 'UNDSKYLDNING'

….. JEG ER TILBAGE

image

Hej Ladies, jeg er tilbage for good.

Nu har vi endelig fået ro på og er kommet godt på plads i den nye lejlighed, så Hej igen til mit overskud!

Da vi skulle flytte gik alt jo virkelig stærkt da vi fandt en lejlighed fra den ene dag til den anden samtidig med at vi var ret tæt på d.1 og skulle både nå at flytte ud af den ene og ind i den anden!

Vi havde heller ikke regnet med at vi ville finde en ny lejlighed så hurtigt, det var så vildt! Og så næsten lige ved siden af hvor vi boede før i Søborg, så det var virkelig dejligt da vi begge er enormt glade for det område og så var det også lige lidt nemmere at flytte! Hehe.

Jeg skal nok lave et indlæg om hvordan vi fandt en lejlighed så hurtigt og nogle små tips til boligsøgningen som måske kan være behjælpelige.

Vi er jo flyttet til en lejlighed som er 35kvm større så det er virkelig luksus for os! Nu kan vi endelig få plads til et spisebord! Haha. Jeg føler også at det er meget mere et hjem i den nye lejlighed, måske pga. Al den plads og muligheder – jeg glæder mig helt vildt til at indrette og er allerede rigtig godt igang! I will keep you posted.

Hav en dejlig dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANTHON BERG - MÆNDS VIDENSKABELIGE 'UNDSKYLDNING'